Tent huren die snel op te zetten is in Den Dolder en omstreken?

Tent huren in Den Dolder en omstreken

Bent u op zoek naar een tent, feesttent of partytent die snel en gemakkelijk op te zetten is. maar ook weer snel af te bouwen is. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. WE-inflate heeft opblaasbare tenten in allerlei soorten en maten.
Onze partytenten zijn uitermate geschikt voor themafeesten. Denk hierbij aan een Ski party , een  Oktoberfest of een Wild Western feest. Omdat WE-inflate meerdere soorten, maten en kleuren opblaasbare tenten (feest/-party- en thematenten) op voorraad heeft is er voor ieder wat wils. Bekijk hier een voorbeeld van hoe snel een grote Ski hut op te zetten is.

Tip!
Voordat u bij WE-inflate een opblaasbare tent huurt is het handig om even te kijken welk formaat u nodig hebt voor uw feest. WE–inflate heeft hiervoor een handige vuistregel:
– Gaan uw gasten staan, met enkel een paar praattafels, houdt dan per gast 1 vierkante meter aan;
– Uw gasten gaan zitten, dus allemaal tafels en stoelen worden geplaatst, reken dan 1.2 vierkante meter;
– Gaan uw gasten zitten en moet er ruimte voor een buffet en bv een DJ gereserveerd worden, ga dan uit van 1,5 vierkante meter per gast.

Prijs
Alle prijzen op onze site zijn gebaseerd op een huurperiode van 1 dag. Wilt u een opblaasbare tent voor een langer periode huren vraag dan naar de mogelijkheden.

Beschikbaarheid
Heeft u op onze site een item gevonden dat geschikt is voor u, klik dan op de bijbehorende foto en vul de door u gewenste datum in. U ziet dan direct of uw item beschikbaar is. Wilt u liever direct contact met een van onze medewerkers, bel dan 053-4787517 of 06-23136994

Nieuwsgierig naar ons uitgebreide assortiment, maak dan een rondje op onze site. Hieronder laten we u alvast een tipje van sluier zien.

Biergarten, de feesttent, partytent te huur en te koop bij WE-inflate Enschede 2

Biergarten

Boerderij Pub, huur of koop een feesttent, partytent bij WE-inflate Enschede

Boerderij Pub

De ski hut, opblaasbare feesttent, partytent, thema tent huren of kopen bij WE-inflate

Aan onze website wordt volop gewerkt. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe producten.

nl_NLNederlands