Over WE-inflate Enschede

WE-inflate Enschede houdt zich bezig met de verkoop en de verhuur van opblaasbare producten zoals feest en verkooptenten, springkussens, airdancers, reclame artikelen en meer voor de Europese markt. Wilt u meer weten over ons. Weten wat wij allemaal voor U kunnen betekenen, kijk dan  hier of op de andere bovenstaande blauwe teksten.
}

Snel

Dankzij korte interne lijnen kan WE-inflate snel uitleveren. Van ontwerp tot eindproduct in korte tijd.

Kwaliteit

WE-inflate gebruikt alleen materialen van de beste kwaliteit. Al onze producten zijn gecertificeerd, UV bestendig en brandvertragend.

Maatwerk

Bijna alle items, thema’s, kleurstellingen en afmetingen zijn mogelijk. Uw idee is onze uitdaging!

Prijs

Ondanks dat WE-inflate SNEL, KWALITEIT en MAATWERK levert, blijven wij een scherpe prijs hanteren.

Het verhaal achter WE-inflate

WE-inflate houdt zich bezig met de verkoop van opblaasbare producten zoals opblaasbare feesttenten, opblaasbare sporttoestellen, airdansers,  reclame artikelen, figuren en meer voor de Europese markt. Dit zowel voor particulieren als bedrijven. Na het aanvragen van een offerte gaan wij snel en vakkundig met deze aanvraag aan de slag. Er wordt een professioneel ontwerp gemaakt door een van onze designers. Doordat de interne lijnen zeer kort zijn kan er daarna snel gestart worden met de productie van uw opblaasbare product op maat.

De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar

Aan onze website wordt volop gewerkt. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe producten.

nl_NLNederlands