Geen idee is te gek

maatwerk, opblaasbare verkooptent

Verkoop tent

U kunt het zo gek niet bedenken, bijna alles is mogelijk bij WE-inflate. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of vereniging.

Betaalbaar maatwerk

opblaasbare kerstman te koop bij WE-inflate te Enschede1

opblaasbare evenementenboog te huur bij WE-inflate te Enschede

De interne lijnen binnen WE-inflate zijn erg kort en door productie in eigen huis is het maatwerk erg betaalbaar! Neem contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

l

Ontwerp op maat

Heeft u een geweldig idee voor uw bedrijf of instelling en wilt u graag weten of dit mogelijk is en hoe het eruit komt te zien? Neem dan contact op met WE-inflate en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Samen brainstormen?

Wilt u graag eens rond de tafel om uw idee te bespreken en kennismaken met het assortiment van WE-inflate? Neem dan contact met ons op en we kunnen samen tot de mooiste opblaasbare items komen. Of het opblaasbare springkussens, opblaasbare tenten, opblaasbare thema tenten, opblaasbare feestartikelen of opblaasbare reclame items zijn. Bij WE-inflate is heel veel mogelijk!!

Veelgestelde vragen

Voor welke producten geldt het maatwerk?

Voor vrijwel alle producten in het assortiment geldt de mogelijkheid tot personaliseren. Hierbij kunt u denken aan uw eigen kleurstelling, thema en logo. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot een compleet nieuw ontwerp. Beperk u dus zeker niet tot het assortiment op deze website.

Wat is de levertijd van mijn inflatable op maat?

Nadat wij uw idee hebben besproken gaat een van onze designers hier direct mee aan de slag. Vervolgens na akkoord met het ontwerp van uw kant starten wij met de productie. Hierna zal het product al binnen enkele weken geleverd kunnen worden.

Gaat mijn inflatable op maat lang mee?

Uw inflatable op maat wordt met de grootste zorg ontworpen en hierbij wordt extra gelet op het gebruik van duurzaam materiaal. De producten worden gemaakt van UV-bestendig en brandvertragend materiaal vanaf een dikte van 0.55 mm plato PVC tarpaulin. U kunt er dus vanuit gaan dat uw inflatable lang meegaat.

Offerte aanvragen

Aan onze website wordt volop gewerkt. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe producten.

nl_NLNederlands