Pub, weer een mooie opblaasbare feesttent afgeleverd

Pub, opblaasbare feesttent, partytent, thematent voor 't Klaverblad
Pub

We hebben weer een mooi project afgeleverd. Namelijk een Pub. Telkens weer is het voor ons een uitdaging om een opblaasbare feesttent nog beter, mooier, gebruiksvriendelijk te maken. Het is ditmaal weer gelukt!!
Het unieke aan deze opblaasbare thematent is dat de ramen geheel gesloten kunnen worden, zodat van de buitenkant de print mooi doorloopt. Maar ook kan, bij mooi weer, de buitenste printlaag omhoog gerold worden zodat er nog een raam (doorzichtig) inzit. Maar ook deze transparante ramen kunnen omhoog gerold worden. Er blijft dan een raam van hor materiaal over zodat er geen ongedierte naar binnen kan. Uiteraard kan ook deze hor omhoog. Bekijk  hier hoe snel deze opblaasbare pub op te zetten is.

Wij zijn er trots op en blij mee dat Drankenhandel ’t Klaverblad in Beerse ons deze opdracht heeft gegund. Wij wensen hen dan ook heel veel plezier met deze mooie opblaasbare feest tent.

Bent u ook op zoek naar een opblaasbare feesttent, verkooptent, BBQ tent of welk soort tent ook?  Bekijk hier enkele voorbeelden:
–  BBQ tent
–  verkooptent, Air tight
–  feesttent de Lodge

Bekijk  hier ook eens hoe snel een andere opblaasbare partytent/thematent (De Skihut)) opgebouwd kan worden.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

28 juni 2018

Aan onze website wordt volop gewerkt. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe producten.

nl_NLNederlands