Het grootste springkussen ter wereld: ‘WORLD TOUR’

Grootste springkussen ter wereld

WERELD PRIMEUR!
WE-inflate heeft voor de verhuur het grootste springkussen ter wereld. De afmetingen zijn maar liefst 42m x 20m x 7m.

Het “World Tour” springkussen is meer dan een beleving! Via de ingang waant men zich in Afrika en tussen al deze wilde dieren springt je in een veilige vlucht naar Nederland waar de molen met wieken en een koe je vrolijk laten doorspringen naar de piramides van Egypte en als je die hebt beklommen, al afglijdend, kom je terecht in het strijdlustige Colosseum en wanneer dat nog niet genoeg is kom je bij de Chinese muur waar de obstakels je doen verdwalen in de tijd.

Na deze verhitte tocht ben je eindelijk toe aan een verkoeling op de Noordpool. Na deze klimmende ijstocht kom je bij de IJffeltoren waar jouw trots nogmaals moet worden overwonnen en na de met water overtrokken “Tower Bridge” ga je met de boot terug naar Afrika waar de prachtige dieren je zullen troosten na deze loodzware “World Tour”. WEinflate bv. maakt jouw dromen mogelijk en laat spelen en leren hand in hand gaan. Durf jij het aan?

Kijk voor een paar leuke filmpjes gemaakt door klanten hier en hier

Wilt u voor een evenement de World Tour huren, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Enkele onderdelen van de World Tour zijn ook los te huren. Kijk hiervoor hier.

Offerte aanvragen

Aan onze website wordt volop gewerkt. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe producten.

nl_NLNederlands