Opblaasbare feesttent huren in Lonneker e.o.

Opblaasbare feesttent huren in Lonneker en omstreken

Bent u op zoek naar een opblaasbare feesttent die snel en gemakkelijk op te zetten is. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier een voorbeeld van hoe snel een grote Ski hut op te zetten is.
Opblaasbare feesttenten hebben wij in allerlei soorten en maten. Onze partytenten zijn uitermate geschikt voor themafeesten. Denk hierbij aan een Ski party , een  Oktoberfest of een Wild Western feest. Doordat WE-inflate meerdere tenten voorradig heeft is er voor ieder wat wils.

Tip!
Voordat u bij WE-inflate een opblaasbare feesttent huurt is het handig om even te kijken welk formaat u nodig hebt voor uw feest. WE–inflate heeft hiervoor een handige vuistregel:
– Gaan uw gasten staan, met enkel een paar praattafels, houdt dan per gast 1 vierkante meter aan;
– Uw gasten gaan zitten, dus allemaal tafels en stoelen worden geplaatst, reken dan 1.2 vierkante meter;
– Gaan uw gasten zitten en moet er ruimte voor een buffet en bv een DJ gereserveerd worden, ga dan uit van 1,5 vierkante meter per gast.

Prijs
Alle prijzen op onze site zijn gebaseerd op een huurperiode van 1 dag. Wilt u een opblaasbare tent voor een langer periode huren vraag dan naar de mogelijkheden.

Beschikbaarheid
Heeft u op onze site een item gevonden dat geschikt is voor u, klik dan op de bijbehorende foto en vul de door u gewenste datum in. U ziet dan direct of uw item beschikbaar is.

Biergarten, de feesttent, partytent te huur en te koop bij WE-inflate Enschede 2

Biergarten, de feesttent, partytent te huur en te koop bij WE-inflate Enschede

Saloon, opblaasbare party tent, feesttent te huur of kopen bij WE-inflate Enschede

Saloon, opblaasbare party tent, feesttent te huur of kopen bij WE-inflate Enschede

 

Aan onze website wordt volop gewerkt. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe producten.

nl_NLNederlands