Pub, weer een mooie opblaasbare feesttent afgeleverd

Pub, weer een mooie opblaasbare feesttent afgeleverd
Pub

We hebben weer een mooi project afgeleverd. Namelijk een Pub. Telkens weer is het voor ons een uitdaging om een opblaasbare feesttent nog beter, mooier, gebruiksvriendelijk te maken. Het is ditmaal weer gelukt!!
Het unieke aan deze opblaasbare thematent is dat de ramen geheel gesloten kunnen worden, zodat van de buitenkant de print mooi doorloopt. Maar ook kan, bij mooi weer, de buitenste printlaag omhoog gerold worden zodat er nog een raam (doorzichtig) inzit. Maar ook deze transparante ramen kunnen omhoog gerold worden. Er blijft dan een raam van hor materiaal over zodat er geen ongedierte naar binnen kan. Uiteraard kan ook deze hor omhoog. Bekijk  hier hoe snel deze opblaasbare pub op te zetten is.

Wij zijn er trots op en blij mee dat Drankenhandel ‚t Klaverblad in Beerse ons deze opdracht heeft gegund. Wij wensen hen dan ook heel veel plezier met deze mooie opblaasbare feest tent.

Bent u ook op zoek naar een opblaasbare feesttent, verkooptent, BBQ tent of welk soort tent ook?  Bekijk hier enkele voorbeelden:
–  BBQ tent
–  verkooptent, Air tight
–  feesttent de Lodge

Sehen sie   hier ook eens hoe snel een andere opblaasbare partytent/thematent (De Skihut)) opgebouwd kan worden.

Fähigkeiten

Gepostet am

28 Juni 2018

Unsere Website ist im Aufbau. Besuchen Sie unsere Website so regelmäßig über neue Produkte zu halten.

de_DEDeutsch
nl_NLNederlands de_DEDeutsch