Het grootste springkussen ter wereld: ‚WORLD TOUR‘

WERELD PRIMEUR!
WE-Inflate hat für die Vermietung die größte Hüpfburg der Welt. Die Abmessungen sind nicht weniger als 42m x 20m x 7m.

Het „World Tour“ springkussen is meer dan een beleving! Via de ingang waant men zich in Afrika en tussen al deze wilde dieren springt je in een veilige vlucht naar Nederland waar de molen met wieken en een koe je vrolijk laten doorspringen naar de piramides van Egypte en als je die hebt beklommen, al afglijdend, kom je terecht in het strijdlustige Colosseum en wanneer dat nog niet genoeg is kom je bij de Chinese muur waar de obstakels je doen verdwalen in de tijd.

Na deze verhitte tocht ben je eindelijk toe aan een verkoeling op de Noordpool. Na deze klimmende ijstocht kom je bij de IJffeltoren waar jouw trots nogmaals moet worden overwonnen en na de met water overtrokken „Tower Bridge“ ga je met de boot terug naar Afrika waar de prachtige dieren je zullen troosten na deze loodzware „World Tour“. WEinflate bv. maakt jouw dromen mogelijk en laat spelen en leren hand in hand gaan. Durf jij het aan?

Kijk voor een paar leuke filmpjes gemaakt door klanten hier und hier

Wenn Sie die World Tour für eine Veranstaltung mieten möchten, füllen Sie bitte das folgende Formular aus. Wir werden uns mit Ihnen in Verbindung setzen.

Enkele onderdelen van de World Tour zijn ook los te huren. Kijk hiervoor hier.

Angebot anfordern

Unsere Website ist im Aufbau. Besuchen Sie unsere Website so regelmäßig über neue Produkte zu halten.

de_DEDeutsch
nl_NLNederlands de_DEDeutsch