In ontwerpfase: Smoking Kitchen, met schoorsteen dus kokkerellen maar!!

In ontwerpfase: Smoking Kitchen, met schoorsteen dus kokkerellen maar!!
Smoking Kitchen

Deze ronde tent is speciaal door WE-inflate ontworpen om in de kunnen BBQ of bakken. Door de schoorsteen in het midden, die overigens bij slecht weer af te sluiten is, kan de rook gemakkelijk weg. Ook is de tent rondom open te zetten door middel van oprolbare of naar de zijkant te openen deuren.
Dit is weer een mooi gelukte opdracht en we zijn de opdrachtgever dan ook erg dankbaar in het in ons gestelde vertrouwen.

 

Smoking Kitchen opblaasbare tent om in te koken, maatwerk van WE-inflate   Smoking Kitchen opblaasbare tent om in te koken, maatwerk van WE-inflate 2 Smoking Kitchen opblaasbare tent met schoorsteen om in te koken, maatwerk van WE-inflate5 Smoking Kitchen opblaasbare tent met afsluitbare schoorsteen om in te koken, maatwerk van WE-inflate5  Smoking Kitchen opblaasbare tent om in te koken, maatwerk van WE-inflate 4Smoking Kitchen opblaasbare tent om in te koken, maatwerk van WE-inflate 3Smoking Kitchen opblaasbare tent met afsluitbare schoorsteen om in te koken, maatwerk van WE-inflate 6Smoking Kitchen opblaasbare tent met afsluitbare schoorsteen om in te koken, maatwerk van WE-inflate 7

Ook is een soortgelijke tent te huren of te kopen als party tent/feesttent. Kijk hiervoor bijvoorbeeld naar onze Lodge.

Of bekijk onze Beach Bar hier

Fähigkeiten

Gepostet am

8 Juli 2019

Unsere Website ist im Aufbau. Besuchen Sie unsere Website so regelmäßig über neue Produkte zu halten.

de_DEDeutsch
nl_NLNederlands de_DEDeutsch